hu en de
GÉTA Center - Tapéta nagykereskedés
Bemutatkozás

 

Cégünk, a Géta Center Kft. 1994 óta vezető európai gyárakból importál tapétákat és kiegészítőket.

 

Legfontosabb partnerünk a német AS Creation, mely a világ egyik legnagyobb tapétagyára. Kollekcióit folyamatosan újítja az aktuális piaci trendeknek megfelelően, így az egyedi kollekciók mellett számos sikeres sorozatot tudhat magáénak mint az Esprit, Contzen, Flock, Hermitage, Schöner Wohnen. A tapéta katalógusokat az AS-Creation név mellett gyakran LivingWalls vagy Innova márka jelzéssel bocsátja ki.

 

A honlapon böngészve számos tapétakollekció mintáit tekintheti meg. Ha valamelyik termék felkeltette az érdeklődését, akkor a kivánságlistába teheti, majd a listát elküldve számunkra részletes információkat kaphat a kiválasztott termékekről.

 

A tapéta katalógusok mellett megtekintheti az exkluzív Architects Paper kollekciókat, melyek az egyedi design mellett különleges anyagokat kínálnak.

 

   

 

Számos új dekorációs lehetőség jelent meg az elmúlt években, melyekkel a hagyományos tapéta mellett alakíthatja egyedivé otthonát. Egyéb termékek menű alatt ezekből a termékekből található egy válogatás.

 

A Tapéta Info oldalon részletes információt kaphat a tapéta anyagokról, a hozzájuk való ragasztókról, a felrakás folyamatáról.

 

Reméljük a lakása dekorálásához számos érdekes anyagot, hasznos információt fog találni az oldalon és személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben vagy valamelyik viszonteladó partnerünknél.

 

Kapcsolat

 

 

 aslogo   livingwallslogo   innovalogo   architectspaperlogo
 
Géta Center Kft.A weboldalt a Lomidi Software Kft készítette